Вітаю Вас Гість | RSS
ThePiratBay
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Головна » 2012 » Липень » 24 » Секретні коди домофонів, або як відкрити домофон без ключа
02:50
Секретні коди домофонів, або як відкрити домофон без ключа
Як відомо, для налаштування домофона необхідно отримати доступ до режиму програмування. Зазвичай це реалізується за допомогою набору пароля на цифровій клавіатурі. Після входу в режим установника набрав код фахівець отримує можливість як відкрити двері з домофоном, так і поміняти будь-які налаштування системи не відкриваючи двері.

Саме цій частині системи виробники приділили особливу увагу. Однак реалізація управління системою безпеки не завжди надійна, що дозволяє як відкрити домофон без ключа, так і здійснити злом домофонів будь-якої марки.

Відбувається це найчастіше не через помилки виробника, а через лінь або неуважності установника. Сервісні коди домофонів, або - як їх ще називають - секретні коди домофонів, встановлюються виробником і однакові для всіх моделей. Установники при монтажі і налаштуванні системи ці коди не міняють, що дозволяє в більшості випадків здійснити відкриття домофонів без ключа та застосування спецзасобів.

Відразу обмовимося: це не FAQ по злому домофонів, який містить всі коди домофонів. Універсальний довідник, який ми пропонуємо в даній статті, містить тільки ті коди, які дозволяють здійснити просте відкривання домофону без ключа. Майстер коди домофонів, використовувані для зміни налаштувань системи, ми приводити не будемо, як не будемо розкривати і деякі інші секрети домофонів.

І головне, щоб кожен з читачів чітко запам'ятав: відкриття домофона в разі потреби - це справа допустимий, а злом домофона з корисливими цілями карається вже згідно з кримінальним кодексом.

У статті ми розглянемо інформацію по розкриттю домофонів наступних типів:
Барьер II, IIM и 4; VIZIT (разные модели); Cyfral (разные модели); Eltis; МЕТАКОМ; Rainmann; DomoGuard; Blink; T-Guard.

Але перед початком необхідно згадати ще ось про що: універсальний код для домофону будь-якого типу - це фікція, кожен виробник вказує свій код для відкриття домофона. Як дізнатися код домофона? Якщо установник не вважав за потрібне змінювати майстер-паролі, то наведені нижче опис допоможе це зробити. В іншому випадку за кодом потрібно звертатися до установника. 

Взлом домофонів Барьер II и IIM
Древній радянський домофон типу «Барьер» з механічним замком і плоским магнітним ключем зараз можна зустріти не частіше, ніж мамонта. Але - всяке трапляється, і такий домофон теж цілком може стояти в якому-небудь не менш стародавньому будинку. Для моделі 2 і 2М є незмінний код відкриття - 1013. Але, в принципі, домофон без проблем відкривається парою дрібних магнітів, якими досить поводити по майданчику для прикладання ключа.

Барьер - 4
Четверта модель домофона цього типу - однокористувацька, встановлювалася вона в під'їздах з консьєржами. Тому незмінний код набрати не вийде, а доведеться хімічити з магнітами до переможного кінця. Ключ такого домофона містить три магніта.

Як відкрити домофон без ключа VIZIT
Трохи більш складними в плані розкриття є домофони візит. Коди на них відрізняються значною різноманітністю. Часто на клавіатурі відсутні клавіші * та #, замість них використовуються клавіші C і K відповідно.

Якщо стандартні настройки такого домофона не були змінені монтажником, то двері повинні відкриватися при введенні * # 4230 # або 12 345. Відкриває недавно встановлені домофони візит код * # 423 або 67 # 890.

Як зламати домофон Vizit через сервісне меню: набрати #999 - це вхід в сервісне меню, дочекатися двох коротких звукових сигналів, потім ввести майстер-код (за умовчанням 1234). Домофон візит, злом якого здійснюється, повинен прореагувати одним коротким сигналом. Якщо ви ввели невірний код, то сигнал буде двотональний. В цьому випадку можна спробувати стандартні варіації майстер-кодів - 6767, 3535, 9999, 0000, 12345, 11639.

Після входу в сервісне меню можна як відкрити домофон візит, так і проробити ряд дещо складніший операцій.

Отже, комбінація 2 - пауза - # - пауза - 3535 - команда відкрити двері домофона без ключа.

На кнопку «3» налаштована можливість програмування ключів для домофону. Після натискання клавіші 3 в сервісному меню потрібно докласти ключ до зчитувача, натиснути # і дочекатися писку. Все, ключ внесено в пам'ять домофона.

Кнопка 4 стирає ключі з пам'яті.

* - Здійснює вихід з використовуваного режиму.

# - Використовується для підтвердження змін.

Трохи складніше виявиться відкрити домофон «Візит» БВД-3xx - без дисплея і світлодіодів індикації. Для відкриття дверей потрібно в сервісному меню натиснути 1. Правда, не завжди злом домофона Візит виявиться успішним у випадку моделі БВД-34х (з лівобічним приймачем).

Як відкрити домофон Cyfral
Щоб відкрити домофон Cyfral потрібно:

а) в тому випадку, якщо в під'їзді є квартири з нумерацією кратної 100 (100, 200, 300 і т.д.), то код потрібно вводити так: 
клавіша виклику код {1} {клавіша виклику код 2}. На місці {1} код потрібно вводити номер квартири кратний 100, а на місці коду 2 - 2323, 7272 або 7273.

б) для моделей домофонів з буквою «М» можна спробувати код «клавіша виклику + 41» або «клавіша виклику + 1410». Іноді двері відкриваються якщо просто ввести 07054.

Домофон CCD-2094.1М відкривати треба по-іншому. Відрізнити його можна по палаючої або миготливої ​​риски на екрані. Якщо набрати код «виклик + 0000» або відразу ж відкриється вдари, або відбудеться вхід в сервісне меню (напис ON на екрані), потім потрібно натиснути 2, після чого відкриється двері. Якщо з'являється напис OFF, то режим швидкого входу відключений. Це означає, що працював інсталятор, давно вмонтовують домофони Цифрал. Коди доступу, відповідно, були ним змінені.

Коди домофонів Cyfral CCD-2094M
Щоб відкрити домофон цього типу потрібно набрати код «0000 + клавіша виклику». На дисплеї повинен з'явитися напис «cod». Потрібно ввести код 123456 + «Виклик» або 456 999 + «Виклик», іноді використовується комбінація 123400 + «Виклик». Чекаємо дві-п'ять секунд. Якщо на дисплеї виникає напис «f0», значить доступ в системне меню відкритий. Щоб відкрити двері, потрібно ввести код 601.

Якщо є потреба відчиняти цей домофон (вірніше, його власників) регулярно, то краще внести в пам'ять домофона власний ключ, відповідний до домофону «Цифрал». Для цього потрібно натиснути клавішу виклику і тримати натиснутою до появи на дисплеї напису, що повідомляє про вхід в сервісний режим. Потім натискаємо «п'ятірку» і вводимо номер існуючої в під'їзді квартири. Напис на дисплеї повинна змінитися на TOUCH. Як тільки це сталося - прикладаємо ключ. Якщо на шляху попалася модель зі старим оптичним ключем, то замість номера квартири потрібно набирати 600, після чого вставити ключ і натиснути кнопку виклику.

Як відкрити домофон Метаком
Злом домофона Метаком проводиться за наступною схемою: потрібно натиснути на клавішу виклику, потім ввести номер першої квартири в під'їзді і знову натиснути на виклик. На дисплеї повинен з'явитися напис «COD». Після чого потрібно ввести власне код - 5702. Якщо такий спосіб не спрацьовує, то пробуємо комбінації 65535 + кнопка виклику + 1234 + кнопка виклику + 8 або 1234 + кнопка виклику + 6 + кнопка виклику + 4568.

І ще - про те, як зламати домофон Метаком МК-20 М / Т не витанцьовуючи навколо клавіатури. У цій моделі в принципі немає і не буде системи захисту від використання майстер-ключів. Тому, якщо піднести «таблетку» без прошивки до зчитувача домофона, то він автоматично увійде в режим програмування. Якщо ні таблетки, можна вмовити його відкритися за допомогою цифрової клавіатури. Код домофона Метаком марки МК-20 М / Т коди може бути таким «кнопка виклику + 27 + кнопка виклику + 5702» або таким «кнопка виклику + 1 + + кнопка виклику 4526».

Як відкрити домофон «Факторіал»
Система цих домофонів схожа на Цифрал. Вхід в сервісне меню відбувається після того, як набрано 6-ти значний код домофона Факторіал. Зазвичай це 000000 або 123456. Однак установники стверджують, що злом домофона Факторіал практично неможливий хоча б тому, що код домофона Факторіал при установці змінюється в обов'язковому порядку - така одна з обов'язкових сервісних установок. Але можна спробувати ось таку комбінацію - натиснути клавішу «5» до появи сервісного повідомлення на екрані (3-5 секунд), потім набрати 180 180 + клавіша виклику + 4 + клавіша виклику.

Як відкрити домофон ELTIS
Домофони ELTIS, коди на які не відрізняються різноманітністю, досить легко відкрити. Є два варіанти сервісних комбінацій, які забезпечать «акуратний злом» домофона ELTIS: 
«клавіша виклику 100 клавіша виклику 7273» або «клавіша виклику 100 клавіша виклику 2323 ». Якщо злом домофона Елтіс таким комбінаціям не піддався, можна спробувати варіанти від домофонів «Цифрал».

Як відкрити домофон Rainmann
Моделі Райнманн 2000 році, а також ті домофони цієї марки, у яких на дисплеї є точка ліворуч, можнео відкрити наступним чином:

Натискаємо на цифровій клавіатурі кнопку «ключ» і вводимо код 987654. Реакцією на цю операцію повинен стати подвійний писк. Потім вводимо код 123456. На екрані повинен з'явитися буква «Р», що свідчить про вхід в сервісне меню.

Управління домофоном здійснюється далі за допомогою цифрової клавіатури:

4 - заблокувати двері;

6 - вимкнути домофон;

8 - відкрити двері;

Як відкрити домофон DomoGuard
Домофони «ДомогарД» відкриваються трохи складніше. Потрібно затиснути кнопку С і дочекатися писку. Потім швидко ввести сервісну комбінацію - 669900, натиснути на кнопку виклику і ввести номер квартири на одиницю більший останньої в під'їзді. Домофон зреагує появою на дисплеї напису "F ---". Вона означає, що ми знаходимося в сервісному меню. Для відкриття дверей набираємо код 080. Для введення в пам'ять нового ключа - код 333, для розблокування двері - код 071.

Як відкрити домофон T-Guard
Злом цього домофона - найбільш простий із запропонованих. Натискаємо «кнопка виклику + 00 000 + кнопка виклику двічі" Головне -. Зробити два останні натискання дуже швидко - Двері відкриті.

Як відкрити домофон Blink
Це єдиний однокористувацький аудіодомофон, широко поширений на російському ринку. У нього немає ні екрану, ні цифрової клавіатури і встановлюється він зазвичай в будинках з консьєржем або в приватних котеджах. Тому сервісні комбінації тут не допоможуть. Допоможе звичайна батерейка Д9-0, 1 - «Крона», «Корунд» і їм подібні. Європейський тип такої батарейки - 6F22. Отже, знаходимо під нижньою панеллю фальшболти дивної форми - вони в точності відповідають гнізда «Крони». До них прикладаємо батарейку - і вуаля, домофон відкритий.
Переглядів: 42859 | Додав: Luther | Рейтинг: 3.5/8
Всього коментарів: 0
Хостинг від uCoz