Вітаю Вас Гість | RSS
ThePiratBay
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Головна » 2012 » Липень » 26 » Карти рівнів Принц Персії
19:49
Карти рівнів Принц Персії
В основному всі рівні одноманітні: стрибати по плитах, бити ворогів, брати еліксири. Але на деяких рівнях можна зрізати шлях. Так, наприклад, можна пройти перший рівень без меча, а на початку другого він у вас відразу з'явиться. У грі є всього чотири типи глечиків: маленькі червоні - відновлюють один пункт здоров'я, сині - збавляють один пункт здоров'я, великі червоні - відновлюють все здоров'я і додає ще один пункт, зелені - магічний ефект.
Великих червоних глечиків в грі сім, їх немає на першому, шостому та дванадцятому рівнях. На п'ятому його безцеремонно випиває ваш Темний двійник.
Зелених еліксирів три: перший для того, щоб ви довго падали, не розбиваючись, а два останніх перевертають екран догори ногами (щоб знесилити дію першого, треба випити другий). З цієї причини НЕ пийте двох останніх.
Так само є і пастки: шпичасті плитки і зубасті ворота. Перших дуже легко обійти: або перестрибнути, або затиснути Shift, і пройтися по ним. Другі можна просто перебігти або стрибнути в них (не раджу).

Отже, я розповім вам, як пройти більш-менш складні ділянки ігри.

Перший рівень

Ви в темниці. Меча немає, а час на те, щоб пройти гру обмежена однією годиною (якщо хочете подивитися, скільки вам залишилося часу, натисніть «Пробіл»). Щоб знайти меч, а потім повернутися і знайти двері потрібно не менше шести хвилин, а це - величезна цифра для цієї гри. Тому є спосіб пройти його без меча. Для цього біжіть направо, спригніте вниз і зробіть так щоб плитка, яка засувалася при вашому падінні, провалитися. Для цього можна просто по ній пробігти або присісти поруч. Спускаємося на нижній екран. Біжіть направо і на наступному екрані побачите стражника. Встаньте біля лівого краю екрана,
почекайте, поки ворог буде на відстані трьох кроків від вас, і біжіть наліво. Якщо все зробити правильно, то стражник піде за вами (можна слідкувати за його життям - невеликим трикутниками в правому нижньому кутку екрану, ваші життя - з іншого боку). Тепер біжіть наліво далі, почекайте, поки ворог пройде під провалом в стелі, через який ви впали і встрибуйте на площадку вище. Стражник зупиниться. Далі біжіть наліво на сусідній екран. Тут зупиніться і підстрибніть. На стелі заворушиться плитка. Встаньте під нею, підстрибніть ще раз і швидко відбіжіть, якщо не хочете втратити один пункт здоров'я.
Стрибайте наверх, біжіть направо, підтягуйтеся і так далі, поки не доберетеся до плитки, яка відкриває ворота на правому екрані. Біжіть туди скоріше і знову спускайтеся вниз. Тепер стражник стоїть так, що ви зможете приземлитися і спокійно втекти вправо. Там, через два екрани, ви потрапляєте в кімнату з дверима. Там треба піднятися на виступ зліва і двері відкриються. Починається наступний рівень з мечем!

Четвертий рівень
Ви знайшли плитку, щоб відкрити ворота. Ви йдете назад, але перед вами дзеркало. З розгону стрибну в нього. Майже все здоров'я пішло, а на іншій стороні з'явився ваш Темний двійник. Не звертайте на нього уваги і біжіть до воріт.

Восьмий рівень
Ви опинилися на другому ярусі рівня, де повно дверей і пасток. Ви йдете наліво і гинете, тому що стражник вас атакує відразу. Щоб запобігти цьому треба маленьким кроком перейти на екран з ворогом.

Дванадцятий рівень
Ви знайшли екран, де раніше побачили меч, але його там немає. Пробіжіть трохи ліворуч, і зі стелі звалиться ваш Темний двійник. Замість того, щоб атакувати, приберіть меч у піхви (стрілка вниз). Ваш ворог відзеркалить. Увійдіть в нього. Далі йдіть наліво, і перед вами буде прірва. Але це не так - спокійно пробіжіть, і поступово будуть з'являтися платформи. Коли доберетеся до дверей, біжіть направо, піднімайтеся на площадку вище і бийтеся з Джаффаром. Після перемоги йдіть до дверей - вона відкрита.

Рівень 1


Рівень 2


Рівень 3


Рівень 4


Рівень 5


Рівень 6


Рівень 7


Рівень 8


Рівень 9


Рівень 10


Рівень 11



Переглядів: 1444 | Додав: Luther | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Хостинг від uCoz